De oplossing voor uw verzekeringsmakelaarskantoor

Promoot uw knowhow


Door de mening van uw polishouders te verzamelen, vergroten wij uw knowhow.

Ons platform is eenvoudig en intuïtief en helpt u uw zichtbaarheid te verbeteren. Het verzamelen, modereren en publiceren van uw klantbeoordelingen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ontdek onze aanbieding


De voordelen van de reputatiebenadering

 85% van de consumenten let op recensies. Sterbeoordelingen zijn een teken van kwaliteit.
Maximaliseer uw verkeer en vergroot uw kansen op succes door uw klanten de kans te geven hun ervaring te delen.

                

Zichtbaar worden

2/3 van de internetgebruikers is gevoelig voor klantenbeoordelingen. De mening van uw verzekerden zal worden weergegeven door een aantal sterren. Ze zullen worden weergegeven op zoekmachines zoals Google.

Verhoog uw verkeer

Door uw klanten erbij te betrekken, geeft u uw prospects het vertrouwen om de volgende stap te zetten en contact met u op te nemen. U zult uw verkeer zeker verhogen!

Meer klantenbeoordelingen

CVerzamel feedback met onze e-mail tevredenheidsvragenlijst. In slechts 30 seconden kunnen uw klanten uw diensten evalueren, zelfs onderweg.
Verhoog uw responspercentage tot 40% door ons Pop-Up formulier rechtstreeks in uw website te integreren.

Meer contracten

De mening van uw klanten is uw beste reclame. Bouw klantenbinding op door hen te betrekken bij uw bedrijfsstrategie.

Meer transparantie

Getuigenissen van uw polishouders over uw verschillende diensten zullen uw prospects helpen om actie te ondernemen. Meer gedeelde ervaringen, meer transparantie en meer vertrouwen in uw bedrijf.

Een op maat oplossing

InsurAdvice helpt u om uw E-reputatie zo onafhankelijk mogelijk te beheren. Voor meer comfort en vrijheid kunt u kiezen voor onze oplossing op maat. We zullen voor alles zorgen. Contacteer ons voor een studie van uw dossier.

InsurAdvice beoordelingen  


Meer dan de helft van alle internetgebruikers is gevoelig voor recensies van klanten, niet alleen op uw bedrijfspagina maar ook onder uw naam in zoekmachines.

AugmenVerhoog uw verkeer, krijg meer klanten door ze meer vertrouwen te geven.

Bekijk ons handvest 
Verdien meer met Google my Business


Krijg betere resultaten en vergroot uw groei. Door de beoordelingen van uw klanten op te nemen in zoekmachines, zult u op natuurlijke wijze meer nieuwe klanten aantrekken.
Sterren verschijnen direct op uw Google bedrijfsprofiel pagina. InsurAdvice is de juiste partner om uw merk te versterken.

Ontdek onze aanbieding